Nyhetsbrev Januari!

God fortsättning på er alla därute!

Då stänger vi 2020 och välkomnar 2021 med öppna armar. Covid ,som vi alla kämpar med, vi försöker göra det vi kan med att minska smittspridning och för att få ett slut på det hela så vi alla kan gå tillbaka till det normala igen. Vi som föreningen påverkas självklart av pågående pandemi men även som medmänniskor. Vi har hittills lyckats att behålla våran personal samt till och med utökat styrkan med 2 stycken. Vi är alltså utökade till 5 målare samt 2 inne på kontor där Pernilla Theander går in och tar hand om ekonomi, personal samt andra administrativa uppgifter.

Vi har även provanställt en målarlärling.

Större avslutade arbeten har vi nu avslutat Fresch´s nya lokaler lämnades över innan jul, samt entreprenaden i Sälen där 1 lägenhet och 4 badrum nu är avslutade. Fortlöpande är vi nu mitt i arbetet på Lessebo folkets hus med deras totalrenovering utav byggnaden. Vi har även en del mindre entreprenad igång på skidorten Kläppen i Sälen. Där kommer 2 st badrum göras i ordning samt invändig målning utav en större stuga.

Vi håller just nu på att boka upp jobb inför sommaren, för att kontakta oss för en offert kan det göras i vårat anbudsformulär på startsidan eller via telefon.

Bilder är även uppdaterade i vårat bildspel här på hemsidan med avslutade jobb.

God fortsättning på er alla!

Leave a Comment