Nyhetsbrev Mars!

Full fart in i det nya året och våren börjar äntligen att närma sig!

Som alla vet så finns Covid-19 fortfarande kvar i världen och vi på Glasrikets måleri & färg gör det vi kan för att stoppa smittspridningen så vi kan få återgå till en normal vardag igen. Coronan har även drabbat oss litegrann i våran produktion men det finns branscher som drabbats hårdare, vi blickar framåt mot våren och sommaren som närmar sig.

Vi kommer att starta igång vår/sommar säsongen med att börja tvätta fasader på bokade projekt i slutet av april där vi kunnat se en ökning av den privata marknaden vilket vi på företaget ser väldigt positivt på.

Vi kommer även börja med ett nytt form av koncept vilket är att leverera färg. Vi har möjlighet att leverera färg till era hus. Vilket innebär att vi kommer ut och måttar, går igenom vad ni behöver göra för underarbete, sedan levererar vi produkten till er dörr. Vi hjälper även till med kulörval m.m.

Våran nybyggnation av kontor och lager i Hovmantorp har legat på is nu under vintern, men vi räknar med att kunna gjuta plattan till dom nya lokalerna i April/Maj.

Aktuella projekt just nu:

Vi håller just nu på att avsluta Folkets hus i Lessebos totalrenovering där beräknat slut är i mars 2021, hemsidan kommer uppdateras med bilder därifrån i nästa nyhetsbrev och vårt fotogalleri här på hemsidan där vi uppdaterar med bilder från olika projekt.

Vi har även avslutat projektet med stugrenoveringar i Kläppen, Sälen. Vi känner att resultatet blev väldigt bra och kunderna väldigt nöjda då det ökar med förfrågningar kring fler renoveringar av stugor i Sälen området. Vi tackar även för samarbeten i Projekt fjällen, med Tobias Groth´s Snickeri, Installationsgruppen Sälen, Hovets kakelugnar AB och alla hantverkare där som sett till att få detta projekt perfekt, med mycket nöjda kunder.

Bilder från stugorna som renoverats finns i vårat bildgalleri här på hemsidan.

Vi har även avslutat ett projekt i Kalmar som vi utfört i samarbete med KA måleriservice, vilket är ett samarbete vi ser väldigt mycket fram emot.

Under 2021 har vi haft en del nya samarbeten med olika företag så som MG bygg AB, Ottosson bygg AB , Gotlandsbyggen samt Crendo fastighetsförvaltning AB. Samtidigt har vi fortfarande samarbeten med gamla kontakter som Lagans byggnads AB, Cretec m.fl.

Med detta sagt får vi på Glasrikets måleri & färg önska er alla en fortsatt trevlig vår som förhoppningsvis kan bjuda på lite solsken och värme!

Ha det bra!

Leave a Comment