Du väljer kulören - resten fixar vi

1. Ring din målare
2. Prata tankar och idéer
3 Få offert
4. Vi fixar

Går ni i renoveringstankar?

Drömmer ni om ny färg i sovrummet eller på fasaden? Vi hjälper er att uppfylla era önskemål och drömmar. Kvalité och hantverksskicklighet är ett nyckelord i vår verksamhet. Glasrikets Måleri & Färg AB är ett måleriföretag som vi vill att ni återvänder till!

Vi använder oss av kvalitetsprodukter och vår personal har ett stort yrkeskunnande och känner stolthet för sitt yrke. Alla våra målare är utbildade och auktoriserade att utföra alla typer av måleriarbeten. Vi är anslutna till målareförbundet och följer rådande kollektivavtal för din trygghet.

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

Vi hjälper dig även att använda dig av ROT-avdrag via Skatteverket.  Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30 % av arbetskostnaden. Vi sköter det praktiska med ROT-avdraget. Observera att avdraget enbart gäller arbetskostnaden och inte materialkostnaden. För dig som vill läsa mer om vad vilka arbeten som omfattas finns utförlig information på Skatteverkets hemsida. 

Har du ett projekt på gång
och vill få en offert?

Samarbetspartners

Bara det bästa är gott nog. Olika komponenter passar olika bra till olika jobb. Vi har även ett nära samarbete med snickeriföretaget MG BYGG.